MBRET I TREGUT

Këshilla për sipërmarrësit, avokim për konsumatorët.

Foto e profilit

mbreti3gutOffline

  • 45

    Postime

  • 3

    Komente

  • 525

    Shikime

Hajde ChatGPT të t'shohim…

Lexo më shumë

Ndëshkim për majtakët ?

Lexo më shumë

Bananet të sigurta me këtë paketim

Mos u ankoni se po ju shtypen bananet gjatë udhëtimit ?

Lexo më shumë

Paketim kreativ për arra

Mos thuaj që nuk janë të lezetshëm!  Hajde e mos i blej... Arrat zakonisht i blejmë në pazar, por kompania që i shet këto, ka fituar...

Lexo më shumë

A e duan vërtetë klientët kualitetin?

Kualiteti ose shqipëruar si cilësia është konsideruar prej kohësh si vlera kryesore për vendimmarje nga klientët. Nga dizajni dhe prodhimi i produktit deri te...

Lexo më shumë
Ju lutemi prisni ...

Media

Today in history

Nuk ka ngjarje për sot

Back to Top

Shto në Koleksion

S'keni koleksione

Këtu mund t'i gjeni të gjitha koleksionet që i keni krijuar më parë.