More stories

  • in

    Paketim kreativ për arra

    Mos thuaj që nuk janë të lezetshëm!  Hajde e mos i blej… Arrat zakonisht i blejmë në pazar, por kompania që i shet këto, ka fituar mbi të gjitha në saje të këtij paketimi. Dhe nuk do të habitesha nëse lavdërohen me shifra më të larta shitjesh. Në fakt, përmbajtja është e ngjashme me shumë […] Më shumë