Burhan Selmani

30/10/2019

Bëj mirë, dhe ndjehu krenar me punën tënde!

-Një prodhues këpucësh kënaqet kur sheh njerëzit qytetit duke mbajtur mbathur këpucët e tija. -Një mësuesi në pension i bëhet zemra mal derisa në TV dëgjon […]
29/10/2019
shopping

Jo gjithçka lidhet me interesin material

Një shofer taksie nuk e ka për obligim të çohet ta kapë për dore dhe tia kalojë rrugën një plake të pafuqishme, por megjithatë ndalon makinën […]
17/01/2019

lefusadi

Instagram analytics report for @lefusadi
16/01/2019

ladylolathecat

Instagram analytics report for @ladylolathecat
//]]>