More stories

 • in ,

  Sinergjia e sipërmarrjes dhe marketingut

  Ky artikull flet për parimet kryesore të kultivimit të një mendësie inovative dhe zhvillimit të një qasjeje të përqendruar te klienti, si dhe rëndësinë e një plani marketingu holistik dhe përdorimin e platformave dhe mjeteve të marketingut dixhital. Postimi gjithashtu ofron raste studimore të sipërmarrësve të suksesshëm, duke përfshirë Elon Musk dhe Sara Blakely, dhe debaton rolin e marketingut në suksesin sipërmarrës. Në fund të fundit, postimi arrin në përfundimin se sipërmarrja dhe marketingu janë reciprokisht të varura dhe vendimtare për arritjen e rritjes së qëndrueshme dhe prosperitetit afatgjatë në industri të ndryshme. Më shumë

 • in

  Kurthi Blah-Blah-Blah: Shmangeni marketingun gjenerik dhe lidhuni me klientët

  shumica e marketingut është e përqendruar te vetja dhe nuk fokusohet mjaftueshëm tek klienti. Ai thekson rëndësinë e bërjes së marketingut për klientin dhe demonstrimin se si biznesi juaj mund t’i zgjidhë problemet e tyre. Ai sugjeron tre teste për t’u aplikuar në marketing: Testi i Markerit të Zi, Pra-Çfarë? Testi, dhe Testi i Provimit. Së fundi, ai thekson rëndësinë e vërtetimit të pretendimeve tuaja me dëshmi, prova të palëve të treta dhe fakte të verifikueshme. Më shumë

 • in

  A janë vlerësimet negative në internet të dobishme për bizneset?

  Në epokën e sotme dixhitale, (reviews) vlerësimet në internet janë bërë një mjet i fuqishëm për konsumatorët për të marrë vendime më lehtë për blerjet e tyre. Mendimet dhe përvojat e klientëve të mëparshëm mund të krijojnë ose prishin një biznes, pasi klientët potencialë mbështeten shumë në këto rishikime për të përcaktuar besueshmërinë dhe cilësinë […] Më shumë

 • in

  Pse leximi i blogjeve të marketingut duhet të jetë rutinë e juaja ditore

  Ky postim shtjellon rëndësinë që profesionistët e marketingut duhet të qëndrojnë të përditësuar me tendencat dhe teknikat më të fundit të industrisë për të mbetur konkurrues. Blogjet e marketingut theksohen si një nga mënyrat më të mira për ta arritur këtë, duke ofruar një mori informacionesh, njohurish dhe frymëzimi nga ekspertë të fushës. Përmenden gjithashtu përfitimet e leximit të blogjeve të marketingut, duke përfshirë të azhurnuarit me tendencat dhe teknologjitë më të fundit, zgjerimin e njohurive dhe aftësive në strategjitë dhe taktikat e marketingut dhe zbulimin e ideve të reja dhe qasjeve kreative ndaj sfidave të marketingut. Në fund të fundit, investimi i kohës në leximin e blogjeve të marketingut mund t’i ndihmojë tregtarët të qëndrojnë në krye të lojës së tyre dhe ta çojnë biznesin e tyre në nivelin tjetër. Veç kësaj, kemi përpiluar edhe një listë me 10 blogjet më të mira për t’i ndjekur.
  Mos harroni; lexoni rregullisht mbretitregut.kom si blogu më i vjetër dhe më i mirë për marketing me përmbajtje në gjuhën shqipe. Më shumë

 • in

  Coca Cola vs Pepsi… Betejat e colave për fronin

  Kur bëhet fjalë për pijet joalkoolike, Coca Cola dhe Pepsi janë padyshim dy lojtarët më të mëdhenj në lojë. Këto marka ikonike kanë luftuar me njëra-tjetrën për dekada me radhë, secila duke luftuar për vendin e parë në tregun shumë konkurrues të pijeve të gazuara. Por çfarë e bën këtë rivalitet kaq intensiv dhe si […] Më shumë

 • in

  Penallti e realizuar me sukses nga MTEL Maqedoni

  Gjithmonë më kanë pëlqyer këto luftërat urbane ndërmjet markave ku si armë përdorin billbordet. Operatori i telefonisë celulare T-Mobile Maqedoni godet me fushatë reklamash me moton “Si je?”. Si zakonisht, reklamat e tyre shkojnë në billbordet në vendet më të dukshme dhe më të frekuentueshme. Në krahun tjetër, kjo i vie si penallti konkurrentit të […] Më shumë