Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1985-04-14

kanaçja e parë ndonjëherë me Coke Diet u prezantua në Shtetet e Bashkuara. Krijuar nga kompania Coca-Cola, Diet Coke u krijua për të qenë një alternativë me kalori të ulët ndaj sodës tradicionale dhe u bë shpejt një pije e preferuar për miliona njerëz në mbarë botën. Gjatë viteve, Diet Coke ka frymëzuar fushata të shumta reklamuese dhe partneritete markash dhe është bërë një element kryesor në dietat e shumë konsumatorëve të ndërgjegjshëm për shëndetin. Sot, Diet Coke shitet në mbi 150 vende dhe mbetet një nga markat më të njohura dhe më ikonike në botën e pijeve joalkoolike.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close