Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1968-04-11

Kompania ikonë e këpucëve, Vans, hapi dyqanin e saj të parë me pakicë në Anaheim, Kaliforni. E themeluar në vitin 1966 nga Paul Van Doren, Gordon Lee, James Van Doren dhe Serge Delia, Vans shpejt fitoi popullaritet në mesin e skateboardistëve dhe sërfistëve për këpucët e tij të qëndrueshme dhe me kapje të lartë që ishin perfekte për sportet ekstreme. Sot, Vans është një nga markat më të njohura në botë, me një gamë të gjerë produktesh duke përfshirë këpucë, veshje dhe aksesorë. Kompania është e njohur për stilin e saj të mprehtë, rinor dhe vazhdon të jetë e preferuar në mesin e skateboardistëve, sërfistëve dhe konsumatorëve të modës në mbarë globin.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close