Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1959-04-09

kukulla Barbie bëri debutimin e saj në Panairin Ndërkombëtar Amerikan të Lodrave në New York City. E krijuar nga Ruth Handler, bashkëthemeluesja e Mattel, kukulla Barbie u bë shpejt një nga lodrat më të njohura të të gjitha kohërave, duke shitur mbi një miliard kukulla që nga krijimi i saj. Me kalimin e viteve, Barbie ka evoluar për të pasqyruar ndryshimin e normave kulturore dhe pritshmërive shoqërore, me variacione të panumërta dhe koleksione tematike të dizajnuara për të tërhequr demografinë dhe interesat e ndryshme. Pavarësisht disa polemikave dhe kritikave ndër vite, Barbie mbetet një markë ikonë dhe e dashur, për shumë breza fëmijësh.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close