Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1992-04-06

mesazhi i parë me tekst (SMS) u dërgua përmes rrjetit Vodafone GSM në MB nga Neil Papworth, një programues softuerësh 22-vjeçar. Papworth dërgoi mesazhin nga kompjuteri i tij në celularin e një shoku dhe mesazhi shkruhej “Gëzuar Krishtlindjet”. Megjithëse teknologjia për dërgimin e mesazheve me tekst kishte disa vite që ekzistonte, vetëm në vitin 1992 u dërgua mesazhi i parë SMS. Fillimisht, SMS nuk u miratua gjerësisht, por përfundimisht u bë një mënyrë e njohur për të komunikuar, veçanërisht midis të rinjve. Sot, SMS është një nga format më të përdorura të komunikimit, me miliarda mesazhe të dërguara çdo ditë.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close