Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1992-04-05

Shfaqja e njohur e filmave vizatimorë “The Simpsons” transmetoi episodin e saj të parë muzikor, “Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious”. Episodi përmbante disa këngë origjinale, duke përfshirë “A Boozehound Named Barney”, “Cut Every Corner” dhe “Happy Just the Way Wey”. Episodi parodoi filmin klasik të Disney “Mary Poppins” dhe shfaqi një personazh të quajtur Shary Bobbins, një dado britanike që ndihmon familjen Simpson me problemet e tyre. Episodi u prit mirë nga audienca dhe kritikët dhe tani konsiderohet një klasik i serialit. “The Simpsons” është sitcom-i amerikan më jetëgjatë dhe programi më i gjatë i animuar amerikan, me mbi 700 episode deri më sot.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close