Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1973-04-03

Martin Cooper, një inxhinier dhe ekzekutiv në Motorola, bëri thirrjen e parë celulare në botë. Cooper e bëri thirrjen nga një prototip i telefonit Motorola DynaTAC, i cili peshonte 2.5 paund dhe ishte i gjatë 9 inç. Thirrja iu drejtua Joel Engel, i cili ishte kreu i kërkimit në Bell Labs, konkurrenti kryesor i Motorola në fushën e teknologjisë së telefonave celularë. Cooper i tha Engelit gjatë telefonatës, “Po të telefonoj vetëm për të parë nëse thirrja ime tingëllon mirë në fund”. Ky moment historik konsiderohet si lindja e industrisë së telefonisë celulare dhe hapi rrugën për zhvillimin e telefonave inteligjentë të kudogjendur që përdorim sot.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close