Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore

vitrina per duqan
Thjeshtë dhe bukur. Për vitrinë vjeshtore!
23/01/2018
profit
14/01/2019

Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore

Në shitore me adresë fizike:

  • Konsumatori hyn në shitore
  • Konsumatori i vrojton raftet, i prek dhe lexon përmbajtjen e produktve
  • Konsumatori i merr produktet dhe i fut në shportë
  • Konsumatori shkon te arka
  • Konsumatori bën pagesën me para të gatshme apo me kartelë debiti ose krediti

Në shitore me adresë online:

  • Konsumatori viziton uebfaqen
  • Konsumatori lundron nëpër faqet e uebshitores
  • Konsumatori i shton në shportë produktet
  • Konsumatori kalon në faqen e kontrollit të shportës duke vendosur të dhënat e tija personale
  • Konsumatori kryen pagesën duke futur të dhënat e kartelës së debitit apo kreditit

Dëshironi të dini si krijohet një uebshitore për biznesin tuaj? Na kontaktoni! Ne do t’ju ndihmojmë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *