Thjeshtë dhe bukur. Për vitrinë vjeshtore!

Mbret i tregut përsëri këtu
05/01/2018
Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore
13/02/2018

Thjeshtë dhe bukur. Për vitrinë vjeshtore!

vitrina per duqan

vitrina per duqan

Vitrina e duqanit është elementi i parë që një kalimtar të rastit mund ta bëjë një blerës të mundshëm. Prandaj është me rëndësi që të kihet kujdes në rregullimin e saj, me qëllim që të jetë sa më tërheqëse për syrin e atyre që kalojnë përreth vendshitjes së një biznesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *