Fillimi i një blogu në vitin 2007 ishte si të ishe një eksplorues në një tokë të gjerë dhe të panjohur. Ne endeshim nëpër shkretëtirën e internetit, duke kërkuar një vend për ta quajtur tonën. Dhe e gjetëm! E bëmë mbretitregut.com
Por si në çdo udhëtim, gjatë rrugës pati pengesa që na detyruan të pushojmë për të marrë frymë dhe për të mbledhur mendimet tona.

Dhe tani, jemi kthyer edhe më të mirë! Kemi hequr pluhurin nga tastierat tona dhe kemi ndezur kreativitetin tonë. Jemi gati për të marrë përsipër botën e marketingut dhe sipërmarrjes me një perspektivë të re, një sens të ripërtërirë kreativiteti dhe shumë humor.

Mirë se vini në blogun tonë, ku marketingu dhe sipërmarrja përplasen në një valle kaotike kreativiteti, strategjie dhe një doze të shëndetshme kafeine. Ne jemi një ekip njerëzish të papërshtatshëm që janë të fiksuar për të ndihmuar bizneset të kenë sukses përmes mjeteve jokonvencionale. Na pëlqen të mendojmë për veten si Robin Hoods të botës së marketingut, duke vjedhur nga të mërzitshmit dhe duke u dhënë guximtarëve.

Disa na quajnë gjeni marketingu kur diçka që u propozojmë ne, atyre u dhezë. Sepse gjithmonë mendojmë out-of-the-box (nganjëherë fjalë për fjalë – njëherë një hoxhë që punonim në zhvillim personal i bëmë telefon në kohë xhumaje).

Shpesh seancat që mbajmë për të përmbledhur idetë, dimë t’i kthejmë në një festë me topa konfeti dhe një top me drita që e bën zyren si disko.

Shumë mirë dimë që  Liket t’i kthejmë në shitje. Seose gjithmonë jemi të përditësuar me tendencat më të fundit dhe dimë se si të bëjmë çdo biznes të shkëlqejë në Instagram, Twitter ose TikTok.

Kemi edhe ekspertin e teknologjisë, @besarin, që është një mjeshtër kodimi i cili mund të ndërtojë një uebsajt nga e para, ndërsa njëkohësisht ju diton në një lojë ping pong. Ai është gjithashtu mistreci i zyrës që dikur zëvendësoi të gjitha mousepads me fotot e Linda Morinës.

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, mbretëresha jonë e shkrimit të kopjeve, @hassel është një thurëse e aftë e fjalëve që mund ta kthejë një përshkrim të mërzitshëm produkti në një kryevepër virale. Ajo është gjithashtu një adhuruese e barcoletave dhe mund t’ju bëjë të qeshni derisa të qani (ose derisa të blini).

Së bashku, ne jemi një ekip magjistarësh marketingu që janë të pasionuar për të ndihmuar bizneset të rriten dhe të lulëzojnë. Pra, nëse jeni gati ta çoni marketingun tuaj në një nivel tjetër (dhe të argëtoheni gjatë rrugës), ju keni ardhur në vendin e duhur.

Na kontaktoni e të pimë nga një kafe dhe pastaj të fillojmë të bëjmë magji!