Kontabilisti

vitrina per duqan
Thjeshtë dhe bukur. Për vitrinë vjeshtore!
23/01/2018
Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore
13/02/2018

Kontabilisti

kontabilis

Puna e kontabilistit nuk duket te jete e lehte. Sidomos kur vie periudha e perpilimit te llogarise perfundimtare, e qe ekonomistet e njohin si Bilanci i Suksesit.

kontabilis

Puna e kontabilistit nuk duket te jete e lehte. Sidomos kur vie periudha e perpilimit te llogarise perfundimtare, e qe ekonomistet e njohin si Bilanci i Suksesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *