Fillojme…

E di!

Dëshiron të dish ca gjëra rreth nesh...

"Të bësh biznes pa marketing është sikurse t'ia bësh një femre me sy në errësirë; ti e di cfarë po bën, por të tjerët jo."

Zgjedhim
probleme


Zgjidhje e përkryer e problemeve të kompanive në fushën e marketingut..

Menaxhojmë situata të papëlqyera që kompanitë hasin në publik.

Hulumtojmë tregun për investitorët.

Punojmë e
përpilojmë


Plane Biznesi për bizneset e reja dhe ato egzistuese.

Plane Mediale për reklamim të bizneseve në mediat elektronike dhe ato të shkruara.

Fushata promovuese të bizneseve apo produkteve/shërbimeve.

Kompletim i dokumenteve për aplikim të bizneseve për kredi apo subvencione.

Hm...

Take a look at our work

13/02/2018

Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore

Dëshironi të dini si krijohet një uebshitore për biznesin tuaj? Na kontaktoni! Ne do t’ju ndihmojmë.  
23/01/2018
vitrina per duqan

Thjeshtë dhe bukur. Për vitrinë vjeshtore!

Vitrina e duqanit është elementi i parë që një kalimtar të rastit mund ta bëjë një blerës të mundshëm. Prandaj është me rëndësi që të kihet […]

So...

See our offer

Or.

Contact us

Have a question? We will help.
+61 (0) 3 8376 6284