Kjo politikë e privatësisë rregullon mënyrën në të cilën mbretitregut.com mbledh, përdor, ruan dhe zbulon informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një “Përdorues”) të faqes së internetit të mbretitregut.com (“Sajti”).

Informacion personal identifikimi

Ne mund të mbledhim informacione personale të identifikimit nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, regjistrohen në sit, abonohen në buletinin, plotësojnë një formular dhe në lidhje me aktivitete, shërbime të tjera , veçoritë ose burimet që ne i vëmë në dispozicion në faqen tonë. Përdoruesve mund t’u kërkohet, sipas rastit, emri, adresa e emailit, adresa e postës, numri i telefonit dhe informacioni i kartës së kreditit. Sidoqoftë, përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacion personal identifikimi nga Përdoruesit vetëm nëse ata na e paraqesin vullnetarisht një informacion të tillë. Përdoruesit mund të refuzojnë gjithmonë të japin informacion personal identifikimi, me përjashtim të faktit që mund t’i pengojë ata të përfshihen në disa aktivitete të lidhura me Faqen.

Informacion identifikimi jo-personal

Ne mund të mbledhim informacione identifikimi jo-personale për Përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informacioni i identifikimit jo-personal mund të përfshijë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit ose pajisjes, informacion teknik në lidhje me mjetet e lidhjes së Përdoruesve me faqen tonë, si sistemi operativ dhe ofruesi i shërbimit të internetit të përdorur, dhe informacione të tjera të ngjashme.

Biskotat (Cookies) e shfletuesit të internetit

Faqja jonë mund të përdorë “cookies” për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Shfletuesit e internetit të përdoruesve vendosin kuki në hard diskun e tyre për qëllime të mbajtjes së të dhënave dhe ndonjëherë për të gjurmuar informacionin rreth tyre. Përdoruesit mund të zgjedhin të caktojnë shfletuesin e tyre të internetit që të refuzojë skedarët e skedarëve ose t’i lajmërojë ata kur dërgohen cookie-t. Nëse e bëjnë këtë, kini parasysh se disa pjesë të sajtit mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si e përdorim informacionin e mbledhur

mbretitregut.com mund të mbledhë dhe përdorë informacionin personal të përdoruesve për qëllimet e mëposhtme:

  • Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit
  • Për të personalizuar përvojën e përdoruesit
  • Për të përmirësuar faqen tonë
  • Për të përpunuar pagesat
  • Për të dërguar email periodik
  • Ne mund të përdorim adresën e emailit për të dërguar informacione dhe përditësime të Përdoruesit në lidhje me porosinë ose abonimin e tyre. Mund të përdoret gjithashtu për t’iu përgjigjur pyetjeve, pyetjeve dhe/ose kërkesave të tjera të tyre.

Si e mbrojmë informacionin tuaj

Ne miratojmë praktika dhe masa sigurie të përshtatshme për mbledhjen, ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave për të mbrojtur kundër aksesit, ndryshimit, zbulimit ose shkatërrimit të paautorizuar të informacionit tuaj personal, emrit të përdoruesit, fjalëkalimit, informacionit të transaksionit dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne nuk shesim, tregtojmë ose japim me qira informacionin personal të identifikimit të përdoruesve tek të tjerët. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal identifikimi në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më sipër.

Ndryshimet e kësaj politike të privatësisë

mbretitregut.com ka diskrecionin për të përditësuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur ta bëjmë këtë, ne do të postojmë një njoftim në faqen kryesore të faqes sonë, do të rishikojmë datën e përditësuar në krye të kësaj faqeje. Ne inkurajojmë përdoruesit që ta kontrollojnë shpesh këtë faqe për çdo ndryshim për të qëndruar të informuar se si po ndihmojmë në mbrojtjen e informacionit personal që mbledhim. Ju e pranoni dhe pranoni se është përgjegjësia juaj të rishikoni periodikisht këtë politikë të privatësisë dhe të jeni të vetëdijshëm për modifikimet.

Pranimi juaj i këtyre kushteve

Duke përdorur këtë Faqe, ju nënkuptoni pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse nuk jeni dakord me këtë politikë, ju lutemi mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes pas postimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet si pranimi juaj i këtyre ndryshimeve.

Forma e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, praktikat e kësaj faqeje ose marrëdhëniet tuaja me këtë sajt, ju lutemi na kontaktoni në këtu.

Kjo politikë e privatësisë u përditësua për herë të fundit më 1 Prill 2023.