More stories

 • SMS Marketing

  SMS Marketing – Strategji për rezultate maksimale

  Ndërsa zhvillimi dixhital vazhdon të përparojë dhe zgjerohet, botës së marketingut gjithnjë i është dashur të përshtatet me të. Ndërsa ka një bollëk kanalesh të disponueshme për tregtarët për të arritur klientët e mundshëm, sidomos me rrjetet sociale, marketingu me SMS mbetet një nga mënyrat më efektive dhe më të drejtpërdrejta për të komunikuar me […] Më shumë

 • LIbra me ilustrime për ngjyrosje

  Krijimi i një biznesi fitimprurës të librave me ilustrime për tu ngjyrosur

  Industria e librave për t’u ngjyrosur po lulëzon për çdo vit që po kalon. Megjithatë, me numrin e madh të njerëzve që konkurrojnë për të marrë një pjesë të tregut, është e domosdoshme të luani lojën tuaj për të qëndruar përpara konkurrencës. Një mënyrë për ta bërë këtë është përmes teknologjisë së inteligjencës artificiale (AI). […] Më shumë

 • kurs online instagram marketing

  Instagram marketing

  Ky kurs për marketingun në Instagram është krijuar për pronarët e bizneseve, influencerët dhe sipërmarrësit që duan të përdorin Instagramin për të rritur biznesin e tyre. Fillimisht do të mësoni bazat e marketingut në Instagram, duke përfshirë praktikat më të mira për krijimin e një profili në Instagram, krijimin e përmbajtjes, planifikimin e postimeve dhe […] Më shumë