Uncategorized

30/10/2019

Bëj mirë, dhe ndjehu krenar me punën tënde!

-Një prodhues këpucësh kënaqet kur sheh njerëzit qytetit duke mbajtur mbathur këpucët e tija. -Një mësuesi në pension i bëhet zemra mal derisa në TV dëgjon […]
29/10/2019
shopping

Jo gjithçka lidhet me interesin material

Një shofer taksie nuk e ka për obligim të çohet ta kapë për dore dhe tia kalojë rrugën një plake të pafuqishme, por megjithatë ndalon makinën […]
05/01/2018

Mbret i tregut përsëri këtu

09/05/2014

Proin dui sodales imperdi sit

Pellentesque et lacus pretium tincidunt. Pellentesque at metus. Donec nisl a nisl. Vestibulum ante ipsum primis in nulla orci ut leo nec cursus consequat, orci ut