More stories

 • klient besnik
  in

  Fuqia e klientëve besnik: Pse investimi në mbajtjen e klientëve është çelësi i suksesit të biznesit

  Artikulli diskuton rëndësinë e klientëve besnikë për bizneset dhe nxjerr në pah disa nga tiparet kryesore të klientëve të tillë. Klientët besnikë janë ata që përdorin në mënyrë të përsëritur produktet ose shërbimet e një biznesi, u bëjnë rekomandime të tjerëve dhe janë të gatshëm të paguajnë një premium për markën. Këta klientë janë gjithashtu më falës ndaj gabimeve të rastit dhe janë të gatshëm të japin komente për të ndihmuar biznesin të përmirësohet. Pesë fjalë kyçe që përmbledhin tiparet e klientëve besnikë janë klientët e përsëritur, referimet, çmimi premium, falja dhe reagimet. Më shumë

 • in

  Krijimi i një biznesi të veshjeve të përdorura për veshje me stil të lartë: Këshilla dhe truke

  Jeni të interesuar të filloni një biznes veshjesh të përdorura që specializohet në veshje me stil të lartë? Me rritjen e qëndrueshmërisë dhe konsumizmit të ndërgjegjshëm, ka një kërkesë në rritje për artikuj të modës luksoze të parapërdorura. Megjithatë, fillimi i një biznesi të veshjeve të përdorura nuk është aq i lehtë sa duket, veçanërisht […] Më shumë

 • in

  Si të mbroni mirëqenien e biznesit tuaj të vogël gjatë kushteve të pasigurta të ekonomisë

  Sot, bizneset e vogla janë të ekspozuara ndaj pasigurisë së shumë faktorëve, nga ngjarjet globale si pandemitë deri te problemet brenda vendit, si paqëndrueshmëria politike. Kjo i bën ato më të prekshme ndaj trazirave ekonomike dhe mund të dëmtojë jetesën e biznesit. Për të mbrojtur biznesin e tyre, pronarët e bizneseve të vogla duhet të ndërmarrin masa aktive, siç është vlerësimi i situatës financiare dhe krijimi i një buxheti që i jep përparësi shpenzimeve thelbësore, diversifikimi i burimeve të të ardhurave dhe krijimi i një plani emergjence. Duke ndjekur këto strategji, pronarët e bizneseve të vogla do të jenë në gjendje për të mbrojtur biznesin e tyre dhe për të qëndruar konkurrues edhe në kohë të vështira ekonomike. Më shumë

 • in

  Multipreneurship: Arti i Drejtimit të Bizneseve të Shumëfishta

  Drejtimi i një biznesi të vetëm është mjaft sfidues, por disa sipërmarrës ia dalin mbarë në sfidën e menaxhimit të bizneseve të shumta në të njëjtën kohë. Kjo qasje, e njohur si multipreneurship, mund të jetë edhe shpërblyese dhe fitimprurëse, por kërkon një grup unik aftësish dhe strategjish për të pasur sukses. Çfarë është Multipreneurship? […] Më shumë