Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore

vitrina per duqan
Thjeshtë dhe bukur. Për vitrinë vjeshtore!
23/01/2018
profit
14/01/2019

Procesi i blerjes në shitore fizike dhe në uebshitore

Në shitore me adresë fizike:

  • Konsumatori hyn në shitore
  • Konsumatori i vrojton raftet, i prek dhe lexon përmbajtjen e produktve
  • Konsumatori i merr produktet dhe i fut në shportë
  • Konsumatori shkon te arka
  • Konsumatori bën pagesën me para të gatshme apo me kartelë debiti ose krediti

Në shitore me adresë online:

  • Konsumatori viziton uebfaqen
  • Konsumatori lundron nëpër faqet e uebshitores
  • Konsumatori i shton në shportë produktet
  • Konsumatori kalon në faqen e kontrollit të shportës duke vendosur të dhënat e tija personale
  • Konsumatori kryen pagesën duke futur të dhënat e kartelës së debitit apo kreditit

Dëshironi të dini si krijohet një uebshitore për biznesin tuaj? Na kontaktoni! Ne do t’ju ndihmojmë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Install Our App Now!

Responsive image mbreti3gut
Responsive image Per biznesin tuaj... nje hap paraQ
Responsive image Funksionon edhe offline
Just Click Add to Home

Install Our App Now!

Responsive image mbreti3gut
Responsive image Per biznesin tuaj... nje hap paraQ
Responsive image Funksionon edhe offline

Just Click
& Select "Add to Home Screen"

Install Our App Now!

Responsive image mbreti3gut
Responsive image mbreti3gut
Responsive image mbreti3gut

Just Click Responsive image
& Select "Add to Home Screen"

Mirësevini në e-shitoren tonë! Këtu mund të bleni në mënyrë të shpejtë dhe të sigurtë atë që ne ofrojmë! Dismiss