Bëj mirë, dhe ndjehu krenar me punën tënde!

shopping
Jo gjithçka lidhet me interesin material
29/10/2019

Bëj mirë, dhe ndjehu krenar me punën tënde!

-Një prodhues këpucësh kënaqet kur sheh njerëzit qytetit duke mbajtur mbathur këpucët e tija.
-Një mësuesi në pension i bëhet zemra mal derisa në TV dëgjon për sukseset e një ish nxënësit të tij.
-Një kompozitori i shkon buza gaz derisa në autobus dëgjon një këngë të tijën, e që e këndon një këngëtare me zë të ëmbël.
-Një ish kryetar komune, kënaqet përderisa në park sheh fëmijët duke lozur në rekuizitat që i kishte vendosur gjatë mandatit të tij.
…..

Secilit njeri, Zoti i ka dhënë aftësi për të bërë gjëra të mira. Mjafton ta heqësh energjinë negative që ke në vete, dhe vetvetiu do bësh mirë, por dhe do bëhesh i dobishëm edhe për shoqërinë.
Bëj mirë, që të ndjehesh mirë!

www.mbretitregut.com

Comments are closed.

//]]>