Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 2004-03-31

Google Inc. njoftoi planet e tij për të lançuar Gmail, një shërbim email falas i bazuar në ueb. Njoftimi shkaktoi një bujë në industrinë e teknologjisë, pasi Gmail ofroi dukshëm më shumë hapësirë ruajtëse sesa konkurrentët e tij në atë kohë, me 1 GB hapësirë ruajtëse për përdorues. Kjo lëvizje shënoi hyrjen e Google në tregun e postës elektronike, i cili më parë dominohej nga Yahoo! Mail dhe Hotmail. Sot, Gmail është një nga shërbimet më të njohura të postës elektronike në botë, me mbi 1.8 miliardë përdorues aktivë që nga viti 2021.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close