Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1955-04-15

Ray Kroc hapi ekskluzivitetin e parë të McDonald’s në Des Plaines, Illinois. Restoranti, i cili fillimisht ishte në pronësi dhe operuar nga Richard dhe Maurice McDonald, ishte i pari në një zinxhir që përfundimisht do të rritej për t’u bërë një nga markat më të mëdha dhe më të suksesshme të ushqimit të shpejtë në botë. Sot, McDonald’s ka mbi 38,000 vendndodhje në më shumë se 100 vende, duke u shërbyer miliona klientëve çdo ditë me artikujt ikonë të menusë si Big Mac, Quarter Pounder dhe McFlurry. Pavarësisht disa polemikave dhe kritikave ndër vite, McDonald’s mbetet një ikonë kulturore dhe një markë e dashur, sinonim i ushqimit të shpejtë dhe kulturës amerikane.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close