Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1998-04-14

U lancua Netflix. Netflix është një shërbim transmetimi që lejon përdoruesit të shikojnë një shumëllojshmëri të gjerë të shfaqjeve televizive, filmave dhe dokumentarëve sipas kërkesës. Fillimisht ishte një shërbim që ofronte DVD me qira me postë, por në vitin 2007 filloi shërbimin e tij të transmetimit në internet, i cili që atëherë është rritur për t’u bërë një nga platformat kryesore të argëtimit në botë. Netflix prodhon përmbajtjen e tij origjinale, duke përfshirë shfaqjet fituese të çmimeve si Stranger Things, The Crown dhe Narcos, dhe ka një bibliotekë të gjerë me përmbajtje të licencuar nga studio dhe rrjete të tjera. Është i disponueshëm në mbi 190 vende dhe ka mbi 200 milionë abonentë.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close