Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1971-04-13

kafeneja e parë Starbucks u hap në Seattle, Washington. Dyqani fillimisht quhej “Starbucks Coffee, Tea, and Spices” dhe ndodhej në Pike Place Market. Dyqani u themelua nga tre partnerë, Jerry Baldwin, Zev Siegl dhe Gordon Bowker, të cilët donin të sillnin kafe të cilësisë së lartë në Shtetet e Bashkuara. Sot, Starbucks është një markë globale me më shumë se 30,000 vendndodhje në 80 vende dhe është e njohur për pijet e saj të njohura, si Frappuccino dhe Pumpkin Spice Latte.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close