Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 2005-04-12

Punonjësit e PayPal, Chad Hurley, Steve Chen dhe Jawed Karim, YouTube u bë shpejt një fenomen kulturor, duke i lejuar përdoruesit të ndajnë dhe të shikojnë video nga e gjithë bota. Sot, YouTube është uebfaqja e dytë më e vizituar në botë, me mbi 2 miliardë përdorues aktivë mujorë. Platforma ka qenë e rëndësishme në nisjen e karrierës së shumë krijuesve të suksesshëm dhe është bërë një mjet i rëndësishëm për bizneset dhe tregtarët që kërkojnë të arrijnë audiencë të re. Ndikimi i YouTube në kulturën popullore dhe peizazhin mediatik nuk mund të mbivlerësohet, dhe marka vazhdon të jetë një lojtar kryesor në botën e videove në internet.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close