Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1927-04-07

transmetimi i parë i televizionit publik në distanca të gjata u bë nga shpikësi amerikan Philo Farnsworth. Farnsworth transmetoi një imazh të një shenje dollari nga laboratori i tij në San Francisko në një marrës në New York City, një distancë prej mbi 4,000 milje. Farnsworth vlerësohet me shpikjen e sistemit të parë televiziv plotësisht elektronik, i cili përdori një seri linjash skanimi për të krijuar një imazh në një ekran. Shpikja e tij hapi rrugën për zhvillimin e televizionit modern, i cili është bërë një pjesë kryesore e kulturës dhe argëtimit modern.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close