Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1975-04-04

Bill Gates dhe Paul Allen themeluan Microsoft, një kompani që do të bëhej një nga kompanitë më të mëdha dhe më me ndikim të softuerëve në botë. Gates dhe Allen, të dy miq të fëmijërisë dhe entuziastë të kompjuterit, filluan duke shkruar softuer për mikrokompjuterin Altair 8800. Me kalimin e kohës, ata zgjeruan ofertat e tyre për të përfshirë sistemet operative, softuerin e produktivitetit dhe videolojërat. Sot, Microsoft është i njohur për produkte të tilla si sistemi operativ Windows, Microsoft Office, konsolat e lojërave Xbox dhe platforma kompjuterike cloud Azure. Bill Gates vazhdoi të bëhej një nga njerëzit më të pasur në botë dhe një filantrop i madh përmes Fondacionit Bill dhe Melinda Gates.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close