Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag

This Day in History: 1971-04-02

shënon përvjetorin e krijimit të logos ikonike Nike “Swoosh”. Swoosh u projektua në vitin 1971 nga Carolyn Davidson, një studente e dizajnit grafik në Universitetin Shtetëror të Portlandit, për një tarifë prej vetëm 35 dollarësh. Në atë kohë, Davidson po punonte në një projekt të pavarur për Phil Knight, bashkëthemeluesin e Nike, i cili nuk u shit plotësisht në dizajn, por në fund vendosi ta përdorte atë si logon e kompanisë. Që atëherë, Swoosh është bërë një nga logot më të njohura në botë, duke përfaqësuar jo vetëm markën Nike, por edhe konceptin e shpejtësisë dhe atletikës.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close