in

Stafi i mbretitregut.com

E dini, njerëzit shpesh na pyesin se si arrijmë të kemi një ekip kaq të jashtëzakonshëm që e mirëmbajnë blogun tonë. Dhe ja po ua zbulojmë sekreti – gjithçka është falë ChatGPT! Po, ChatGPT është MVP-ja e vërtetë pas çdo pozicioni. Ekspert marketingu? ChatGPT na mbulon. Po për një guru të financave? ChatGPT gjithashtu mund ta trajtojë atë. Ne madje kemi ChatGPT për të na bërë kafe – thjesht e programojmë atë për të krijuar një espresso perfekte çdo herë që nanpihet. Pra, nëse ndonjëherë pyeteni se qysh mbretitregut.com e ka bërë këtë apo atë, thjesht dijeni se ChatGPT është truri i vërtetë pas atij operacioni.

Ah, për dizajn e kemi Midjourney.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *