in

Guerila të ngjashme nga Nike dhe Kitkat

KitKat është i njohur për sloganin ikonë “Take a Break”. Në një nga fushatat e tyre të marketingut gueril, ata e morën konceptin fjalë për fjalë; vendosën ulëse parku duke i dhënë formë si shiriti klasik i çokollatabe KitKat, i kompletuar me logon dhe thirrjen për veprim “Take a Break”. Këto stola u vendosën në vende të ndryshme urbane me shumë qarkullim. Ishte një mënyrë e thjeshtë por efektive për t’u kujtuar njerëzve të ndalonin, të bënin një pushim dhe të shijonin një KitKat. Kjo fushatë nxori në pah në mënyrë krijuese thelbin e mesazhit të markës. Në anën tjetër, prodhuesi më i madh i këpucëve sportive Nike, ndoqi të njëjtën ide. Në fakt, ata hoqën pjesën horizontale të ulëses, kështu duke mos i lejuar të ulen, dhe me sloganin e njohur të tyre “Run” u thotë që të vrapojnë.

  • Cili e bën më mirë

    • Nike
    • Kitkat

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *