in ,

Hyrja me stil e Audi në tregun e makinave elektrike

Kur Audi në vitin 2020 hyri në tregun e makinave elektrike dhe atyre hibride, këtë e bëri në mënyrën më të mirë; me një fushatë kreative ku modifikoi paksa logon e vet për të na ngjasuar me ikonën ON/OFF të pajisjeve elektronike.

E bukur, ë?

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *