in

Jo shporta të mençura, por marketerë të mençur

Nëse të duhet ndihma e stafit, merr shportën e kuqe. Në të kundërtën, merr të zezën dhe vazhdo bëj shopping vet.

Kjo strategji vie nga Turqia, dhe s’kemi se si mos tu themi BRAVO.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *