in

Shpesh po ua ndërrojnë vendin produkteve në rafte

E kemi një shitore në lagje, dhe që nga fëmijëria blej aty. Tash kohëve të fundit kanë filluar që produkteve në rafte tua ndërrojnë vendin goxha si shpesh.

Nuk di nëse më herët e kanë bërë të njëjtën gjë, por e kam humë të qarte se kjo po mi acaron nervat tejmase kur nuk po mundem ta gjej produktin e dëshiruar pa ndihmën e shitëseve.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *