in

Problemi i produkteve kozmetike që nuk është problem

Nëse keni blerë ndonjëherë produkte kozmetike, mund të keni vërejtur që në paketim nuk kanë një datë afati të skadimit. Por kjo ka një filozofi të veten dhe sepse nuk dini se ku ta shikoni.

Etiketa në produkte normalisht ka një ikonë të një produkti të hapur me shkronja dhe numra mbi të. Ky nuk është vetëm një imazh i rastësishëm. Ky në fakt është informacioni PAO, ose Periudha pas hapjes. 

Për shembul, produkti nga fotografia më sipër ka afat përdorimi prej 24 muaj pas hapjes.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *