in

Penallti e realizuar me sukses nga MTEL Maqedoni

Gjithmonë më kanë pëlqyer këto luftërat urbane ndërmjet markave ku si armë përdorin billbordet.

Operatori i telefonisë celulare T-Mobile Maqedoni godet me fushatë reklamash me moton “Si je?”. Si zakonisht, reklamat e tyre shkojnë në billbordet në vendet më të dukshme dhe më të frekuentueshme. Në krahun tjetër, kjo i vie si penallti konkurrentit të tyre MTEL Maqedoni ku mu përballë vendosin një billbord me moton “Super jam, të falemnderit!”.

Epo siç do thoshte Andin Lokaj në RTK; “E pra telespektatorë të nderuar, kjo po që ishte goditje…”.

P.S. Doni një tjetër? Ja:

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *