in

Paketim kreativ për arra

Mos thuaj që nuk janë të lezetshëm! 

Hajde e mos i blej…

Arrat zakonisht i blejmë në pazar, por kompania që i shet këto, ka fituar mbi të gjitha në saje të këtij paketimi. Dhe nuk do të habitesha nëse lavdërohen me shifra më të larta shitjesh.

Në fakt, përmbajtja është e ngjashme me shumë të tjera, por paketimi, pra aspekti dizajn/estetik, është dukshëm superior dhe sigurisht i suksesshëm.

Ta kemi parasysh; amja e një produkti nuk është absolutisht mashtruese, nëse ka cilësi pas saj.

Nuk mjafton vetëm të dish të shkruash mirë. Gjëja më e rëndësishme është mënyra se si e prezanton veten.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *