in

Njihuni me marketingun e ri të Waze

YouTube player

Aplikacioni i navigimit Waze na kujton se platforma e tyre mbështet reklamat e bazuara në vendndodhje – dhe nënvizon idenë se është gjëja tjetër e madhe në marketing, duke i bërë të vjetruara format e tjera të reklamimit.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *