Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Add Gag
Profile Photo

B.SelmaniOffline

  • 62

    Posts

  • 3

    Comments

  • 1.2K

    Views

Skills

Google Apps script
60%
Google Sheets
70%
WordPress
88%
Ajo që njerëzit duan është ekstra bonusi emocional që marrin kur blejnë diçka që e duan.

Seth Godin

Post

Postimi i fundit

Audi godet konkurrentët

Slogani i kësaj fushate të Audi e thotë më së miri; Eja dhe shihe makinën e kompletuar…Goditje e fortë konkurrencës, apo jo?

Read More

Media

Kurset

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Whatcha Doin'🙉?
Don't Go!

Get the best viral stories straight into your inbox before everyone else!

Have no fear. No spam from us.

Close
Close