SMS Marketing – Strategji për rezultate maksimale

SMS Marketing
SMS Marketing - kurs në shqip
Current Status
Not Enrolled
Price
$29.00
Get Started
or

Ndërsa zhvillimi dixhital vazhdon të përparojë dhe zgjerohet, botës së marketingut gjithnjë i është dashur të përshtatet me të. Ndërsa ka një bollëk kanalesh të disponueshme për tregtarët për të arritur klientët e mundshëm, sidomos me rrjetet sociale, marketingu me SMS mbetet një nga mënyrat më efektive dhe më të drejtpërdrejta për të komunikuar me konsumatorët.

Me qasjen e tij të personalizuar, ai i lejon bizneset të lidhen me audiencën e tyre në një mënyrë më intime, duke ndërtuar besnikëri ndaj markës dhe duke nxitur angazhimin.

Si një formë e marketingut celular, SMS (shërbimi i mesazheve të shkurtra) është një metodë e komunikimit me klientët përmes mesazheve me tekst në pajisjet e tyre celulare. Në një epokë ku njerëzit janë vazhdimisht në telefonat e tyre, marketingu me SMS u ofron bizneseve një mundësi unike për të arritur audiencën e tyre të synuar në kohë reale. Për më tepër, me mbi 5 miliardë njerëz që përdorin aktualisht telefona celularë, marketingu me SMS i lejon marketerët të krijojnë një rrjet të gjerë dhe të angazhohen me një grup të gjerë klientësh potencialë.

Veçanërisht, një avantazh i madh i marketingut me SMS është aftësia e tij për të personalizuar mesazhet për çdo klient. Duke mbledhur të dhëna për klientët e tyre, bizneset mund të krijojnë fushata SMS të targetuara që arrijnë klientin e duhur në kohën e duhur.

Për shembull, një biznes mund të dërgojë promovime ose zbritje të veçanta për klientët që kanë shprehur më parë një interes për një produkt ose shërbim të caktuar. Në mënyrë të ngjashme, ata mund të dërgojnë oferta speciale për klientët që janë besnikë ndaj markës ose kanë blerë artikuj të caktuar. Një biznes mund të dërgoj një mesazh deri te klientët për faturat e papaguara, apo një biznes shërbimesh mund t’i informojë ata për kohën/terminin që kanë caktuar. E pse jo edhe urime në rast festash apo ditëlindjesh. Kjo i lejon bizneset të lidhen me klientët në një nivel më personal, gjë që mund të ndihmojë në nxitjen e besnikërisë së klientit dhe rritjen e shitjeve.

E veçanta e këtij kursi është se do t’ju japim FALAS një aplikacion Android (të krijuar nga ne enkas për qëllimet e këtij kursi) për dërgimin e mesazheve personale SMS direkt nga celulari juaj, pa kosto shtesë, gjegjësisht në varësi të asaj se çfarë keni në kontratën tuaj me operatorin e telefonisë celulare. Ndërkaq, dërgimi i mesazheve bëhet vetëm me një klikim pasi ta keni pregatitur tabelën në Excel/Google Sheets.