Instagram marketing

kurs online instagram marketing
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Ky kurs për marketingun në Instagram është krijuar për pronarët e bizneseve, influencerët dhe sipërmarrësit që duan të përdorin Instagramin për të rritur biznesin e tyre.

Fillimisht do të mësoni bazat e marketingut në Instagram, duke përfshirë praktikat më të mira për krijimin e një profili në Instagram, krijimin e përmbajtjes, planifikimin e postimeve dhe analizimin e rezultateve tuaja.

Pastaj do të vazhdojmë me metoda të avancuara se si të përdorni algoritmin e Instagram në avantazhin tuaj dhe të krijoni postime tërheqëse për të nxitur më shumë ndjekës dhe shitje.

Do të zbuloni gjithashtu tendencat dhe mjetet më të fundit në Instagram për t’ju ndihmuar të arrini sukses.

Gjatë rrugës, pas secilit kapitull do të kemi edhe kuize për të testuar nxënien e dijes të asaj çfarë kemi mësuar deri në atë fazë.

Gjithashtu do të keni mundësi të shkarkoni template për krijimin e përmbajtjes dhe analitikë të profilit tuaj dhe të të tjerëve.

Të gjithë ndjekësit e këtij kursi do të kenë mundësi që për një muaj të kenë qasje falas në platformën e mbretitregut.com

Me fjalë tjera, me këtë kurs gjithëpërfshirës, padyshim se do të jeni në rrugën e duhur për të mbizotëruar marketingun në Instagram.

Kurs Content

Expand All
Rreth Instagram
Siguria në Instagram
Si të fillojmë me Instagram Marketing
Lesson Content
Strategji për të postuar
Mesazhet private
Metodat për rritje të ndjekësve
1 of 2