in

Coca Cola, ky mjeshtër i thjeshtësisë

Coca Cola është një mjeshtër i thjeshtësisë dhe elegancës.

Me logon e saj ikonike kuq e bardhë, ajo është kthyer në një simbol freskimi dhe hareje në mbarë botën. Qasja e saj minimaliste ndaj markës e ka bërë atë një klasik të përjetshëm dhe shija e tij e shijshme e ka bërë atë të preferuar për breza.

Qasja më pak-është më shumë ndaj markës së vet, dhe parasëgjithash kjo fushatë, e ka bërë atë që Coca Cola është edhe sot.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *