in

Audi godet konkurrentët

Slogani i kësaj fushate të Audi e thotë më së miri; Eja dhe shihe makinën e kompletuar…Goditje e fortë konkurrencës, apo jo?

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *