Ballina e te perditshmes serbe Kurir, luftenxitese.

Ballina e te perditshmes serbe Kurir, luftenxitese.

Pse maqedonasit jane ne krah te serbeve kur…

Pse maqedonasit jane ne krah te serbeve kur ata aspak nuk i perfillin.

Ne pamjet e meposhtme, jane dy printscreen qe shfaqin “dashurine’ e serbeve ndaj maqedonasve: 1. nje ndeshje ndermjet MKD dhe SRB ua shfaqin flamurin e grekeve, 2. ne faqen zyrtare te Federates se Futbollit te Serbise i quajne IRJ e Maqedonise.

Kamp Nou - 1909

Kamp Nou - 1909